Lekstan
Butik Barnkalas Lekstad Cafe Info
Kalasrum
Kalaspaket
Om bokning
Hämta inbjudan

Bokning av kalas

Tänk på att vara ute i god tid när du skall ha kalas. Bokningen kan du göra i vårt café eller på vår telefon 031-28 28 10, obs: EJ VIA MAIL!

 

Tänk på att:

- Bokning av kalasrum avser minst 8 barn per kalastillfälle, och minst         12 st vid dubbelkalas.        

- Vi tar ej emot preliminära bokningar - all bokning är bindande. Om   avbokning sker inom 7 dagar innan kalasets början, debiterar vi en   avgift  på 200:-.

Sker avbokning inom 24 tim. till kalasets början, debiteras en avgift på 500:-.

Detta gäller all form av avbokning eller ombokning.

Om ni uteblir till inbokad kalastid - utan föregående avbokning - debiteras  en minimumavgift för ett kalas, dvs. 8 x kalaspaket nr 1, = 1.280:-.

 

Så här fungerar ett kalas på Lekstan

Vi tar emot födelsedagsbarnet och hälsar er välkomna i entréen. Föräldrarna ansvarar sedan för mottagandet av övriga kalasbarn och att alla samlas i entren. Kalasvärden talar om när det är dags att gå till "kalasrummet". Det är viktigt att passa tiden då det kommer andra kalasbarn efter er.

Ansvarig förälder för kalaset får tillsammans med barnen en beskrivning över lekregler i Lekstan.

Barnen börjar med att leka i Lekstan, minst en vuxen i sällskapet ansvarar för barnen under lektiden.

Efter ca 30-45 min (i samråd med personalen) ser ansvarig förälder till att barnen återsamlas i kalasrummet. Sedan serveras den mat och dryck i det Kalaspaket ni beställt. Ni som ansvarig förälder ser till att maten avnjuts i lugn och ro. Självklart kommer vår personal in och tittar till så att alla barn är nöjda och glada. När barnen är klara får dom leka resten av tiden i Lekstan.

Vi dukar av och städar upp efter kalaset. Glöm inte att ta med er födelsedagspresenter när ni går. I priset ingår även en påse att bära hem presenterna i. Godispåsarna delas ut i entrén vid hemgång.